söndag 8 juni 2008

Travle tider

Det er travle tider med mange jern ilden og i helgen har jeg og Dakota vært på blodsporstevne i Stryn både lørdag og søndag. Ja når man først har frihelg så velger man å stå opp kl.0600 begge dagene...uff da men moro er det.
Lørdag gikk Dakota ett supert supert blodspor men vil si vi ble frarøvet 1 premien der dommer ikke likte hun var 20 meter ut av sporet i første vinkel når da hun kan rundere i vinklene og som fleste dommere/ettersøksbaserte spor mener det skal være...drittsurt og ble ikke noe vennlig innstilt over den dommeren kan man si...men Dakota fikk det hun fortente av mor for ett supert arbeid, men Dakota ble uttatt til å gå finalespor søndag som 5 beste hund fra lørdag da de fleste faktisk nullet i prøven.
Det som er så irriterende er at dommerene er så forskjellige i dømmingen at jeg forstår at mange blir fortvilet over det. Men en dommer får man det ene mens går du for en annen så blir det stikk motsatt, men man lærer noe nytt hver gang så det er flott.
Kjersti Molly fikk en vanskelig lørdag og nullet men tok igjen i dag med en super flott 1.premie og Molly 3 så nå er det å vente på en utstilling og ta premiering der for godkjent championat...supert og er så stolt av dere begge to, kjempeflinke.
Dakota er og blir en flott arvtager etter Tina og det som er best med henne hun jobber så rolig og konsentrert hele tiden. I dag gikk hun spor frem til 50 meter fra sporslutt da hadde hun gått ut fra sporet og rotet rundt og det ble bare tull så vi nullet men det var en blåsøndag etter lørdagen. Men snart er vi i feltet igjen og har tenkt å gå bevegelig temmelig snart for vi er på høgget etter siste 1.premiene for viltsporchampionatet.

Nå er det ikke lenge til Kira er klar til fødsel og tror hun håper at det snart er overstått. Hun har så stor mage at bare hun rører seg så klir hun. Ikke klarer hun å vaske seg for magen er hele tiden i veien. Nå har jeg ligget på gulvet å kjent på magen og der er aktivitet fra fremst til bakerst. Temperaturen er stabil enda men det går fort når den først begynner å røre på seg.
Alt er klart til valpene kommer tror jeg, ved konsultasjon pr.telefon med assistentjordmor Kjersti i kveld.
Tina forstår at det er noe på gang og går og piper men har fortalt henne at det er ikke hennes tur nå. Valpene hennes fikk en liten plastikkhøne av farmor Michelle når dem var små den har Tina adoptert som henne barn. Den blir vasket og stelt med som bare det, og når den skviker når den blir trykt på piper Tina og vasker den litt til..:)) Jeg og hun skal til Sverige om knapp måned på verdensutstillingen så det blir kjempespennende og oppleve.
Nå skal jeg lage til barselsengen til matmor ved siden av Kira så da er vi klar.

Inga kommentarer: