måndag 9 juni 2008

I dag har det ikke vært store aktivitetsdagen etter helgen så det har blitt en rolig dag avsluttet med en liten tur på hundetrening. Nå når Kira er nær fødsel går vi egentlig i lag hele tiden og syns det er greit å ha henne under kontroll. Temperaturen hennes har vært stabil men nå er ikke matlysten på topp og har måttet foret henne med hand for at det i det hele tatt skulle gå ned noe. Prøver med det meste men ingenting ser ut til å friste. Har begynt å grave litt i valpekassen men er egentlig rolig i av, men hun er da en rolig dame.
Gravide damer må lukte annerledes for Dakota går hele tiden å lukter på Kira så noe må det være. Hun syns egentlig det er kjipt av Kira ikke blir med når hun byr opp til dans, men med den formen der er der ikke mye futt nå. I dag er det skikkelig dagen derpå dag etter helgen, kroppen er støl og kruttet borte så det er godt med en rolig dag.
Snart kommer Jenta fra Sverige og blir norsk igjen så det blir kjempekjekt å få se henne igjen. Går alt etter planen blir hun ny avlstispe i kennelen.
Må få gratulere Åsta og Hege Merete med 11 små nå som ble født i helgen, og håper alt står bra til med alle sammen.
Nå skal jeg og Kira til sengs og kvile oss sammen, da vi har blitt ektepar i desse dager.:))

Inga kommentarer: