torsdag 12 juli 2007

Torsdag-Vask-Regn-Hund

I dag våknet vi til andre dag med tungt vær og tidvis regn, men det er jo alltids noe å finne på eller arbeide med så det er ingen fare.
Jeg hoppet i det og begynte å skure stuetaket som tja vet ikke hvor lenge siden det har blitt vasket men en stund er det, så det ble litt av en jobb. Ellers så er vi i gang med å pusse litt opp på badet og legge nytt gulv i gangen...blir pent og rent...:))
Etterpå så bestemte jeg og Adrian at vi skulle gå på tur med Kira og Dakota rundt Tuvatnet, flott terreng og vi kosa og stort med medbrakt sjokolade.
Kira og Dakota sprang rundt og syns livet var herlig. Det er så mye fugl som ligger å trykker ned i gresset og som plutselig flakser opp rett ved og Dakota og ikke minst Tina syns det er rett så gøy.


Her er bilde av Tina på tur i kveld når vi var nede ved sjøen,og hun er rene badenymfa. Ser hun noe i sjøen så hopper ut i og tror hun enten skal redde det eller apportere. Ikke alltid like kjekt når blåsene på garna er ute og hun hopper på sjøen for å hente det inn.

Ellers så var vi ute i mange timer i kveld og bare koset og slappet av sammen med hundene.
Ellers så har min lille gutt Banderas vært syk noen dager, da det viste seg han hadde sansynligvis fått ett fremmedlegeme i magen og hadde fått en infeksjon og var skikkelig syk.
Så Elisabeth har vært i skytteltrafikk til veterinæren og fått fikset gutten vår. Du er kjempedyktig Elisabeth og det er ikke noe du ikke fikser...så jeg vet at gutten vår har det supert hos deg og Synne.