söndag 1 juli 2007

Herlig Helg

I dag har jeg fått mange gledelige nyheter, og til og med vært fri fra jobb..:)) Kan det bli bedre enn det.
Carina skrev mail tidligere i dag og Jenta fra C-kullet hadde Hd-A hofter...johoo første av c-gjengen så nå er det bare å krysse fingrene til neste mann.

Så fikk jeg mail fra Jessica som har Sota fra B-gjengen dem har vært meget aktive i helgen og klart oppflytnad i lägreklasse i spor på lørdag og 1 pris i kl.1 lydighet...superflotte resultat og gratulere så mye til begge to.
I helgen hadde vi planer om å konkurrere litt men pga av sykdom i familien måtte jeg bare kutte det ut, men det kommer flere sjanser senere, tror det blir en aktiv sommer og høst etter terminlistene og aktiviteten vi har lagt opp til, så vi får se hva det blir til.
Ellers så har vi vært på tur med hundene så dem fikk base og bade, tror nok at dem har sprunget flere mil på denne turen.

I morgen er det trening fra kl.1800 og da skal dem få kjørt seg litt. Har også satt som mål å få ferdig Dakota til kl.1 på spesialen på Morokulien. Det blir travelt for da blir det kl.1 med Dakota kl.2 med Kira og Kl.3 med Tina, så her er det bare å trene.