måndag 30 juli 2007

Sommer og Drittvær

Ny helg over og det er blitt mandag og atter en helg med masse regn og uff. Nå pøser det ned og begynner å bli rimelig lei av dårlig vær.
Å være ute å trene er ikke noen kjekk opplevelse da man er kliss våt etteren liten stund, men det er noe som heter at det er ikke noe dårlig vær men dårlig klær. Jaja men ikke kjekt når det renner ned nakken og fingrene er stive som pinner.

Nå er endelig badet ferdig og på lørdag shoppet vi litt nye ting til badet, superfornøyde er vi med resultatet..:))
Søndag hadde vi bestilt fotballkampbilletter til Aafk-Sandefjord for hele gjengen,og ingen billig affære for 6 stk, for 4 voksne og 2 barn ble det 980,- .Men det var kjempegøy og bra plassert var vi da vi satt rett bak mål og Aafk vann 4-1 så bedre kun ne det ikke bli.
Etterpå vart kursen rett på kino til siste forestilling kl.21 og der så vi Die Hard 4.0, så vi kom ikke hjem før midnatt vel fornøyde hele gjengen med dagen, og hundene syns det var på tide vi kom hjem.
Nå holder vi å pakke litt for vi skal på hytte i Stryn noen dager å bare kose oss å gjør ingenting annet enn å slappe av. Adrian har bestemt vi skal bowle og bade på Alexandra mens vi er der så det er aktiviteten....jaja mor skal shoppe litt da og svi visaen til far i huset..:)))
Det blir en travel august så må ladde batteriene en stund og på søndag skal jeg gå blodspor med Dakota i Stordal på Schweisshund sin prøve så det blir spennende.