torsdag 25 februari 2010

Nye gull til Norge for damene og herrene og bedre blir det ikke..:))
I kveld skulle jeg klippe klør etc men det ble med noen så resten må jeg ta i morga, i kveld har vi kosa oss i valpekassa og tatt masse bilder.


Kristina har sittet i valpekassa og kosa med valpene. Valpene har ingenting i mot å bli kosa med dem syns det er stas å få selskap.
Kira har tatt på seg litt morsrollen og føler hun må ha litt kontroll, men fikk beskjed av meg i dag om at hun ikke var mammas valper. Dakota hilser alle velkommen inn mens Kira syns at hun er alt for snill hehe vi skal ha kontroll med hvem som gjør hva her ja.


Dennis står 2 meter fra døra og ser inn men han kommer ikke lengre, han regner vel med at han får beskjed om retrett.
Har veiet en del i dag doe å ha litt kontroll og dem nærmer seg de minste snart 2 kilo så dem vokser som bare det. Matlysten er det ikke noe i veien med..:))


Nå er dem utrolig moro å sitte å se på for dem styrer fælt med sine søsken og hopper rundt. Dem har begynt å sloss innbyrdes og jammen er det noen som har mer tempramang enn andre hehe....moro..:)) Noen er veldig viljesterke og lar seg ikke pille på nesa og har dem ikke tenkt å bli løftet opp så sier dem i fra ja men er noen skikkelig godinger.

1 kommentar:

Marita og Ingrid Karin Tynes sa...

ntåååwwww for nøken nuttesuttetuttelige dåååeee kjem det fra min side her ;) Ingrid ser på bildene av dine søte små :) Kjempeskjønne e dei!!! <3 <3 spørst om ej må kaste ut gubben og få en sånn en isteden ;) hihi Kose dokke masse!!