tisdag 9 februari 2010

Nå har det rukket å bli kveld og har akkurat vært ute og luftet hund sammen med Hege og gjengen og kaldt var det men fornøyde hunder e det beste.
I kveld har vi tatt masse bilder av smågulla og dem vokser som bare det...jøsse meg og noen har faktisk begynt å åpne øynene allerede.


Dem har allerede rukket å doble vekten snart alle sammen og dem er ikke mer enn 9 dager gamle så Dakota er trottige i kassa og mat er der.




Kira og Dennis synes det er så urettferdig å ikke få delta men dem har fått beskjed så dem kommer ikke inn, Kira aker seg nærmere og strekker hals for å få bedre innsyn..raring


I går hadde vi møte her i hundeklubben og fikk satt agendaen for i år og det kommer til å bli kjempebra, masse kurs og aktiviteter. Så det blir ett aktivt år tenker e men blir kjekt det. Regner med at det blir en del hoffer fra Norge som reiser på verdensutstillingen i Danmark, det blir spennende. Ellers så skal Dennis debuterre i ringen 24 april i sundalsøra så da får vi høre hva den dommeren syns om han. Men han heter da Dennis og ser ut som uskyldigheten selv så alle må da syns han er skjønn..:)))
Han er en ramp ramp ramp, i kveld fikk han tak i den lille tingen man bruker for å betale regninger på nettet hehehe kan jo syns det var ok så slipper e å betale regninger...joda den var flat...fint spist..og manglet flere deler. I forgårs hadde Adrian lagt sine NYE hansker på gulvet...ja det ble plutselig ikke NYE hansker noe mer...ja skal vi se han sette tenna i nye spisebordet mitt nam nam...og som avslutning i kveld stal han begge vinterskoa mine hoppet i sofaen og la seg på dem..og så tror han at han går klar...hehe NOT. Jaja han er jypling og skal nok få hund av han men av og til skulle e tenkt meg å sendt han tilbake til matmor i Gjøvik i en korg med blå sløyfe med en lapp som foreldreløs.
Kira er sprek om dagen så det nye foret tror e hadde god effekt.

Jobber om dagen med å sy sammen nytt styre i Hovawart-klubben men det er jammen meg ikke enkelt heller, men skal nok klare det.
På butikken har vi nå ominnredd mye nytt og det ble kjempebra, mye mer plass. Blir spennende når vi får opp nye akvariet og får mer utvalg i fisk etc. I morgen skal vi stelle katter og hunder så det blir en travel dag, håper Hege kjem å passer på gulla i valpekassen.

1 kommentar:

NESSA the hovawart sa...

Hi,
sorry that I don't understand your language...the puppies are gorgeous!!

I hope I'll have puppies with my Nesse in the summer time too for the first time:-)

Kisses and hugs from Slovenia,
Bojana and Nessa