onsdag 3 februari 2010


Da har valpene rukket å bli noen dager gamle og alt går etter boka og dem har begynt å legge på seg, og når ting ikke går dere vei så hører vi dem godt.
Dakota er en kjempeflott mamma, og det er ikke noe til tilfeldigheiter der nei. Hun ammer og vasker dem etter tur. I dag har endelig Dakota fått tilbake meir matlyst og det e så deiligt, for å måtte tenke alternativt og en bit her og en bit der er travelt. Men i dag har hun spist skikkelig tørrfor med leverpostei ett par ganger så til nattmat blir det skiver med leverpostei hehehe her lever vi på leverpostei..:))

Kira er litt lei seg for hun ikke får delta og nå kan hun ligge rett utenfor dørstokken når døren er åpen i håp om å få ett glimt.
Så er det Dennis da, vår egen Dennis-gutt hva skal man si om han. I forgårs stod han i hundegården sammen med Tina, etter ett par timer så syns jeg at det bjeffet så rart og nært når e var i stua men jaja om litt kikket e ut verandadøren og hvem andre stod ikke der enn vår alles kjære Dennis gutt. Gjerdene mine er 1,80 høy med 2 hundehus stående inne og der hadde gutten kommet seg ut og opp på verandaen som ikke er så enkel å komme over men han der...ingenting er umulig...hei muttern her e eg..:))
Så e tnekte at det her måtte undersøkes, så e hadde han inn igjen, joda 1 min så stod han på taket av ene hundehusene og hoppet....trallalala...
Ellers så er det utrolig kaldt om dagen var vel 13-14 minus i dag tidlig og det er kaldt så i kveld har e ikke orket ut men fyrt i ovnen.
Skulle til å ta nye bilder av nurkene men da hadde batteriet tatt kvelden og nå ligger det på opplading til i morga.
Nå skal e veie og gi noen små litt tillegg så skal vi ta natta for å morga blir en travel dag da vi feirer 1 årsdag på butikken så det blir litt til å fra.
God natt alle sammen.!

Inga kommentarer: