fredag 2 november 2007

Nyhet:Om ikke så lenge så kommer det ett nytt tilskudd av en 8 uker gammel hoffegutt til Norge, og det blir spennende.
Mer informasjon om gutten kommer om litt da det blir lagt ut på hjemmesiden min snart. Jeg jobber også med å få til en import av en annen utenlandsk hoffegutt fra tyskland som eventuelt vil komme hit over litt ut på nyttår og som skal bo hos en forvertfamilie. Så det blir spennende tider fremover.

Det mest spennende er jo parringen mellom Tina og Nayati. Michell og Nayati har kommet til oss på besøk og Nayati og Tina har blitt kjærester..:))
Så vi forventer valper på nyåret viss vi er heldige . Syns egentlig den ventetiden er noe skikkelig herk og tiden går så sent frem til man får ta ultralyd.
Når tålmodigheten min ikke er den største så kan det bli vel lenge å vente. Men jeg har store forventninger av kullet og håpet er også at det kommer en liten smt-tispe til mor...johoooo









Ellers så har livet bestått av å jobbe,kjøre på fotballtrening og all dlags aktiviteter inni mellom og for ikke nevne det men julen nærmer seg faktisk med stormskritt..utrolig...men først skal vi da på vikingskipet i november å stille ut Kira og Tina. Håper pelsen har kommet litt tilbake for nå ser dem ikke helt sånn pelset ut. Dit kommer også mange av Tina`s barn og noen fra Kira`s så det blir kjempemoro, og vi skal også stille i avl/oppdrett klassen. På fredag starter Michell og Keene med å stille i Lp og så går det slag i slag. På lørdags ettermiddag skal avlsrådet møtes og sammen med vårt nye medlem Hege Merete og vi har mange ting fremover å ta tak i. Avlsregler skal gjennomgåes, avlsboken, ja og mangt annet og på søndag er utstillingen.

Chief er hos er hos en kompis av Michell mens hun er her med Nayati og dagen etter hun hadde kommet ringte Arild og kom med staus Q. I løpet av nattens mulm og mørke hadde gutten vært ide-rik. Han hadde spist opp 2000,- (4 500-lapper og Arild fann igjen hjørnene) og en halv dorull. Er man sulten så er man sulten og hoffe-gutt er alltid sulten:::))))) og Arild syns Chief var litt dyr i drift.