tisdag 7 augusti 2007

Spor-Vm

Den 21-23 september skal vi representere Norge og Norsk Hovawart i spor-vm i Sverige. Etter trekkingen fra landene er det 3 fra Sverige, 3 fra Østerrike, 1 fra Tyskland,1 fra Tjekkia og jeg med Tina og Margrethe med Carmen (Brukshoffet). Dette blir kjempegøy og en erfaring rikere på mange måter. Så nå blir det sportrening og ikke minst apporteringstrening så det griner fremover.
Tina er en eminent sporhund men hun er ikke noe spesielt glad i å måtte stoppe i sporet for å plukke gjenstander, så det blir den store utfordringen for oss fremover å få det på plass.
Jeg har bestemt meg for å kjøre dekkmarkering på henne da jeg ser egentlig at det blir umulig å få den dama til å plukke slik hun bør og for at sporet er så mye sterkere enn apportene.
Ellers i dag har bestått av maling og rydding, utrolig kjedeligt men må bare gjøres. Senere så var vi på skogatur sammen med snuppa Daria og Ingebjørg....er så kjekt å gå sammen av og til og ikke alltid må gå å traske i ørska men kan prate litt på turen..:)))