fredag 29 februari 2008

Avreise

I går reiste lille Edelsten til sin nye familie i Barstadvika. Lykke til Marit med familie videre.! Så da er 2 gull reist fra mamsen sin, men har fått tilbakemelding om att alt går supert og det er bra for hønemora på sortebekk å høre.:)) I morgen reiser jeg til Vigra for å sette Engel og Enyeto på flyet til Tigerstaden og videre til Sarpsborg. Blir noe stillere i heimen en stund kan man trygt si, men rart blir det når man organiserer livet sitt i mange uker etter desse småtrolla.Tida har gått utrolig fort og vips så er dem ute av redet. Lille Engel er da mamsen lille skygge nå og Enyeto er mamsen lille kosebamse som sutter og kroer potene på meg når vi koser, det er bare så herligt.
Det er utrolig når jeg tenker på ukene der vi bodde i valpekassen og jobbet med dem og nå hopper dem rundt omkring og skal reise. Men dem har fått så flotte nye familier og det er så betryggende. Heldigvis så bor Eventyr og Edelsten ikke langt fra oss så vi kan besøke dem av og til.
Mandag reiser melkekyrne så det er det en milepel til som blir brudt, da vi ikke lenger skal drive med melkeproduksjon, men jammen skal det bli kjekt også. Jeg og Trond har vel knappest kunne reise noen plass og slettes ikke i lag på noe spesielt siden han tok over så nå skal det bli kjekt å slippe hele tiden å passe klokka for melking og vi skal faktisk reise bort uten noen stor organisering.

Inga kommentarer: