torsdag 28 januari 2010

I dag er første dagen e har vært hjemme fra jobb heile dagen og det var faktisk veldig godt. Har faktisk ikke når e tenker meg om ikke gjordt meir en høgst nødvendig i dag, forberett litt til valping og i går kveld lå tempraturen på 37,4 i dag tidlig var den falt til 36,5 og det har den vært i heile dag fram til i ettermiddag/kveld da har den stege til 37,2. Så vi går sakte men sikkert oppover mot valping, og trur at Dakota setter pris på at det skjer noe for nå er det tungt. Vi har hatt matatid også i heile dag og skjønner at ho blir lei også men mat må inn.
I kveld står det mellom ertesuppe vom tunfisk eller skive så får vi sjå ka som friste mest..:))
E må også fortelle at Kine og Chrizz har debutert i klasse.2 på lydighet med 151 p og nullet ikke på noe moment, kjempebra av dere og dette går veien oppover så stå på..stolte er vi..:))
Dennis har vært å leike med Blaze i kveld i s nøen og det syns han e morro, og får utløp for makkene som klør bak. Det snør igjen her og må si at det passer meg ikke i det heile tatt...nå må det bli slutt....e vil ha vår sol....
Fristen for verdensutstillingen i Danmark er der snart så nå må vi til å melde oss på, håper å skal komme meg i vei med Tina og Dennis i år.

Inga kommentarer: