torsdag 28 januari 2010

Ja da har klokken blitt 0130 og siste mating av Dakota er igang, jeg strever med å få den jenta til å ete nok mat men det er jammen meg ikke enkelt uff uff. I dag har e frista med alt fra roastbiff tunfisk loffskive med leverpostei ertesuppe yogurt baguett bløtfor godbiter gnagebein ja det e berre indrefileten som e ikke har prøvd med men hun har så dårlig matlyst. Når du har så mange små og Dakota er ikke den som har mest fett på kroppen og ikke noen matfreak så sliter e. Ikke mange dagane igjen men skal ha helt fri no så det blir godt. Valpekassa står klar og alt anna er klart så da er vi parat..:))
Kira er urolig i kveld og sitter berre å ser på meg og piper, tror ho skjønner at det er noke på gang med Dakota. Dennis syns det er forferdelig kjedeligt no med så trege kompiser, som regel så hopper han rundt med Dakota men må ta til takke med gamlemor Tina noe ho syns faktisk e utrolig kjekt da.
I dag ble vi sene atter en kveld med besøk av Gresshoppa selger som var koseligt. Nye forandringer på butikken skal det bli no med 24 nye akvarie og en del nye reoler i butikken. Neste helg feirer vi allerede 1 års dag siden vi starta opp, heilt utrolig kor fort tida går men det skal bli moro med masse kjempetilbud, kake skal vi ha, kose oss skikkelig.
Vi fikk 3 nye marsvinbarn i går, morgene når vi kom på jobb var fødselen i gang...så kvardagen e ikke kjedelig akkurat.
Håper e skal få sjå barnebarnet mitt litt mer nå framover som allerede har blitt godt over året lille rampen, besta sin øyesten.

Inga kommentarer: