söndag 28 mars 2010


Jeg som nå trodde våren hadde begynt å stikke seg frem og våkna i dag til snøver nei og nei det her er trist...kaldt også...
Nå har smågulla begynt å reise heima fra og i kveld er det 4 stykker igjen her, men onsdag,torsdag,lørdag reiser 3 og sisteman skal reise den 8.april med fly sammen med sin nye mams og da blir det stille i huset igjen.
Valpene blir delt 50 % rundt omkring her og resterende reiser litt lengre ned, og så langt har det gått kjempebra med gjengen som har flyttet etter hva e har hørt.
Det skal bli artigt å følge det små nøstene framover.
Jeg håper dere stortrivast med deres nye familiemedlem og at alt skal gå bra med dere.


Det blir egentlig litt vanskligere for hvert kull når dem reiser og skjønner det ikke heilt for nå har e hatt noen kull men uff ikke alltid like kjekt. Man blir så glad i de men hehe skulle vel beholdt heile gjengen...nei du det holder med nye tilskuddet Dennis i hus "rampen"
I dag har det kommet ut peanøtter feil vei, da han fortærte en pose med Polly peanøtter, han skulle vel kose seg en fredagskveld så borte var dem.
Men har satt en blond gutt ut på for som nå bor hos Hilde og familien i Tennfjorden så kommer til å prioritere å få laget til hjemmesiden min nå slik han blir presentert han også.

Men denne uka har det faktisk vert mye fint ver så vi har vært ute masse, og valpene stortrivast og vil ikke inn igjen når e vil.
Her på bilde så får Dennis så hatten passer av Dakota og dem har vært litt i tottene på hverandre i det siste, og jeg trur at Dakota har satt inn litt støtet på at han der skal få roa seg og oppføre seg pent.

På torsdag kommer Kine og Linda med vofser på besøk og det skal bli kjempekoseligt, og gleder meg til å sjå igjen Chrizz og Demi. Lille Dulla Demi som reist til storbyen etter vi hadde vært i Trondheim så det skal bli gøy å sjå ho igjen.

Ellers så skal jeg jobbe litt i påska så gjengen skal være butikkhunder men det skal bli godt med noen dager fri også og håpe på pent ver slik vi kan styre ute en del.
Ha en flott påske alle sammen.!

Inga kommentarer: