tisdag 9 mars 2010

Da er det på tide igjen med en liten oppdatering, det har vært en travel uke med og noen triste dager. Vi har mistet en valp og det er første gangen jeg har mistet noen når dem har blitt så store og det var ikke noe kjekt og var noen dager etterpå som ikke var så kjekke. Men det er vel slik av og til men dette er baksiden og kommer aldri til å venne meg til det heller, vil vel si man blir litt nevrotisk når det kommer til valper.
Alle sammen er kjemepfriske og har ikke vært noe problem, og gutten var frisk og fin men hadde fått en skikkelig akutt infeksjon og vi klarte rett og slett ikke å redde han, vi reiste til veterinær på natten og morgenen etterpå men han klarte det ikke. Jeg hadde så vondt av han den natten at uff jeg har ikke ord. Heldigvis så var Hege her og var en støttende hånd og var med på turen til Ålesund midt på natten...tusen takk Hege for hjelpen.
Vi har fått oss noen turer sammen på godt og vondt.


Det har vært jevn interesse heile tida for valper og det er da koseligt og har allerede fått mange flotte valpekjøpere det skal bli kjekt å følge med sine nye familiemedlemmer.

Dem er noen skikkelige sjarmører alle sammen og det er gøy å se på dem og hvordan dem utvikler seg. Noen er mer sjefete og noen tar livet mer med ro og Dakota syns nå dem er noen skikkelig rampunger og vil gjerne slippe å die dem så mykje, skarpe tenner og klør så hun brommer litt inn i mellom til dem. Tålmodighet har hun for dem drar henne i halen og biter på henne, hun er sammen med dem når jeg tar dem ut av valpekassen og der skal dem ikke være mer enn høyst nødvendig. Når hun legger seg en plass dem når tak i henne kravler dem rundt henne på ho og herjer vilt.

Her er det full fart og man har av og til visse diskusjoner om hvem er sterkest..:))

I dag har gjengen vært med på butikken + Dennis og det mangler ikke så sosialisering for alle vil så gjerne klappe. Første bilturen for nesten alle og ikke ett knyst var det fra valpene og det gikk helt topp. Vi kom ikke hjem før sent i kveld da vi hadde møte etter stengetid men det har ikke vært noe aktivitet i valpekassa og heller ingen protester heller når dem kom hjem, dem ligger rett ut og sover så i kveld blir kveldsmaten litt senere enn vanlig.
Her har dem funnet skoa til mor og dem lukter godt og smaker godt..:))

I morga skal dem bli med jobb igjen for jeg har flere stell og mye som må ordnes men dem har fått sin egen valpeplass så det blir kjekt nå. Tror faktisk noen trenger ett nytt bad, da kefir på maten sees i gjen på pelsen når det stivner og ikke minst når hele kroppen ligger i matfatet. I dag rullet en av jentene seg i en søyle med tiss og ble tørket men tror det trengs.
Blir en travel dag i morgen og håper også at vi får opp å gå nytt akvarie snart.

Har meldt på noen utstillinger i april og mai med Dennis så det blir spennende, men nå vil jeg ha vår så vi får begynne å spore igjen. Håper at jeg klarer å få Dennis klar til sesongen.
Lille snuppa Malene er blitt syk med spying etc så håper det går fort over.

Inga kommentarer: