måndag 28 mars 2011

Nå er det på tide kanskje å skrive noen ord her igjen og kanskje mer regelmessigt..skal prøve hvertfall..:))
Det har vært utrolig travle tider med butikken og nå har vi flyttet til nye lokale. Jeg skal aldri mer flytte butikken...ALDRI...uff det har vært mye jobb men vi er utrolig fornøyde med resultatet


Her har vi fått plass og større potensiale og laget innendørs treningsplass på ca 100kvadrat så det blir kjempebra. Vi skal holde 2 utstillingskurs nå og begynner med treninger på dagtid og kveldstid.

Vi har også blitt med i kjeden BUDDY og som vi er veldig godt fornøyd med og som kommer til å bli kjempebra..

Ellers så har det skjedd nye nytt og håper vi skal få mange gode stunder med hund i år også.
Her hjemme har Kira blitt 10 år Tina er snart 11 og Dakota er ungfolen på 6 år snart. Hadde tenkt å parre Dakota nå men hun fann ut at løpetid er noe dritt så hun sluttet å løpe, så vi prøver igjen til sommeren. Tina holder formen men er noe mer tungpustet enn før, Kira har vært syk før jul der hun mistet all pels og så ut som figuren ET stakkar men nå er hun frisk og pigg. Dakota er som alltid frisk og er med på alt som heter action..:))

Chrizz er blitt pappa til sitt første kull med Heka B-Tunets Bjuti hos Helga i Gjøvik med mange flotte hoffebarn

Chief skal forhåpentlig bli pappa til Kennel Khakiba sitt andre hoffekull...Lykke til..:))

På spesialen gjorde vi det kjempebra alle sammen og Dennis tok hjem gullet med å bli Bim bare slått av sin mamma Bjuti...Tina ble beste veteran...Gillie ble beste junior tispe og resten av gjengen gjorde det kjempebra med rødt alle sammen.
I november var på Dogs4All og der ble 2 Tervtina-barn fra G-kullet til Dakota Norsk Juniorvinnere 2010...Tor-Egil og Mira og Silje med Dollar...supert og kjempeflinke.
Det viser seg at småtrollene til Dakota er noe meget aktive typer og trur nok dem gir sine eiere noen grå hår...flotte barn...:)))
Ellers så gjorde resten av gjengen her også det kjempebra..

Det blir travle tider også fremover da jeg og min gode venninne Kjersti skal til Oslo nå i april på zoomesse og kosetur og i slutten av April reiser jeg til Frankrike på tur med Royal Canin...johoo det blir kjekt.
I mai skal vi i Sunnmørshallen på utstilling og siste helgen skal vi til Trondheim på utstilling og ikke minst ta Fa på mange Tervtinas så det blir en spennende helg. Ikke minst få treffe gjengen fra Alta som kommer med gutta Felix og Ivak. Så fritidsproblem har vi ikke..:))
God natt alle sammen.!

Inga kommentarer: