lördag 15 augusti 2009

På tide og johooo ny data

Nå er det på tide med nye oppdateringer, nå har jeg fått meg ny data og forhåpentligvis så funker nettet fremover. Har investert i mobilt bredbånd også så nå må det bli bra.:)
Ja hvor skal jeg begynne, så mye har skjedd i det siste.Det har ikke vært mye fritid og det meste av det lille går til hundene, så vi har trent litt og kosa oss på tur for det meste. Har vært på sporkurs for noen uker siden og det var kjempegøy og vi lærte masse. Vi har vært på noen utstillinger tidligere i vår og det har gått kjempebra.
Demi har vunnet junior begge sine utstillinger og Jenta tok certet på Vestnes. Blaze til Hege fikk 1 og 2 beste på Vestnes og Eventyr fikk ck i unghund så kjempefornøyd.

Eventyr er nå Godkjent Ettersøksund med Per Johan bak roret og i dag tok dem sin andre 1.premie på blodspor på Strandafjellet...Gratulerer så mye til dere begge, kjempeflinke er dere.:)
Skal på Per Johan til å sende meg nye bilder av henne.

Cardan har kommer hjem fra Sverige og bor nå i Oslo, så det blir gøy å treffe han igjen på spesialutstillingen om 14 dager.
Der skal vi kose og vi blir en flott stor gjeng som kommer. Hadde tenkt å stille alle men etter at Tina og Dakota hadde en innbyrdes kamp så blir ikke det. Kanskje Tina blir klar men ikke Dakota. Når tisper ryker sammen så blir det altså ikke enkelt eller pent. For å si det slik så ble det skader og mye sying.

Skal begynne å oppdatere hjemmesiden også nå så nå kommer mye informasjon om 2 nye kull etc.

Inga kommentarer: