torsdag 5 november 2009

Da er vi godt i gang med influensa rundt omkring her, trøste meg det¨må da snart ta slutt. Adrian har vært hjemme fra skulen heile uka, og håper resten går klar. Man føler seg infisert og hvert fall etter all svineprate og influensa som går. Her i Sykkylven har det vel kommet opp flere som er smittet av svineinfluensa.
Har hanglet litt en lang stund så håper det begynner å rette seg snart, er travelt å ikke være frisk og ikke syk men sånn midt på tre`et.
Har fått igjen prøvene etter kulene jeg tok ut av Kira og det ble noe rart. Den ene kulen er godartet kreft, og som var innkapslet. Den andre kulen var en veldig sjelden sykdom som gikk på kjertler, men vi har ikke fått svar på hvordan vi skal behandle det her. Hun har mange kuler men har sluttet å klø så som hun gjorde, og heldigvis ikke noe arveligt.
Dakota har gått litt på 3 føtter i dag da hun har styrt litt for mykje med enten Dennis eller hun er da uvøren så det kan være noe sånt, håper det går over av seg selv.
Ellers så er det travle dager og butikken krver sitt og julen står for døra og mye som skal planleggast og klaffe.

Har prøvd å ta noen bilder

Snart er alle butikkene fulle av julen, er jo litt koseligt også da.
I dag har min gode venninne Kjersti sin datter som har blitt oppdretter på hamstere for oss fått 10 hamsterbabyer....johooo....blir spennende og håper dem blir lik sine foreldre som er flotte hamstere.
Husk å gå inn på Aybia sin hjemmeside så får dere se nye hoffebarn blitt født.

Denne veka har vi hatt 2 gutter fra 10.klasse som er vært utplassert denne veka på arbeidspraksis, kjekke flinke gutter og i morgen har vi mye å gjør så dagen vil gå fort.

Dennis vokser og vokser og nå skal eg prøve å ta nye bilder av han, utrolig flott og en skikkelig god gutt.
Trond sier han er litt snål for han forstår ikke at han skal holde avstand når han har noe spiseligt hehe hoffe alltid svolten..:))
Og om ikke lenge skal vi til Lillestrøm...gleder meg

Inga kommentarer: